Çiçekli İlkokulu

Vizyon: Çocukların değer gördüğü, İlişkileri önemsemenin teşvik edildiği, Araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği, Kendine has olmanın değerli olduğu, Çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babaların da incelendiği, Sıradışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak. Sıra dışı bir kaliteye sahip bir pozitif öğrenme ortamı hayal etmektedir.

Misyon: Çocukların sağlıklı bir şekilde öğrenebilecekleri ve keşfederek büyüyebilecekleri heyecan verici bir okul ortamını geliştirmek.

Başarılar:

Saatler:
Isınma:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0242 661 35 45

WEB - https://774762.meb.k12.tr

Adres - ÇİÇEKLİ MAH. ÇİÇEKLİ KÜME EVLERİ CICEKLI KOYU ILKOGRETIM OKULU NO 4 PASİNLER / ERZURUM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 33 km, ilçe merkezine ise 16 km uzaktadır.